Ströplocka burk för 257 kr/timme

Att när man ändå passerar en pantburk plocka upp den ger en god timlön. Det tar inte många sekunder, säg max 10, att stanna till fots eller med cykel och ta upp den.
 
Man ska inte gå och panta den direkt utan ta hem den o slänga på en temporär lagringsplats, förslagsvis just där man parkerar cykeln/apostlahästarna.
 
När man har en ansenlig samling tar man med den i samband med sitt vanliga pantande eller åtminstone i samband med en shoppingtur på matvarafffär som ju oftast har en burkätare.
 
 
Att ta med påsen tar en minut extra. Varje burk tar sen kanske 10 sekunder styck till (HÖGT) räknat, inklusive strul med lite knöliga, att mata in i maskinen.
 
Vi lägger på en minut till för att slänga ev äcklig platspåse och att kassören/kassörinnan/kassörhenen ska pluppa in ditt kvitto och dra av på priset för det du handlar.
 
Säg att en normalkasse från Konsum tar 20 burkar så ger detta:
 
In
20 kr
 
Tid
20*10 sek plock
20*10 sek matning
2*1 minut administration
Summa 8 minuter 40 sekunder
 
180 kr/timme!
 
Eftersom detta är skattefritt arbete (!) så blir timlönen därefter också om man jämför med "vanligt" beskattat arbete måste man då dra in 257 kr/timme för att få motsvarande utdelning.
 
Vill man vidareutbilda sig så finns det gratis onlinekurser i burkletande på nätet.
 
Är man dessutom 16 kan man innan 25 augusti få extra LÖN, redan från första burken. Man får vid redan en burk plockad följande gratis arbetskläder och arbetsutrusting:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0