Missbruk av parkeringsplats

Det finns en stor parkering som inte används annat än på julstressardagarna för de shoppare som den byggdes för. Det finns alltid plats ledigt på den i övrigt. Parkeringen är nog tänkt för shoppare, men det finns för lite shopping vid denna men arbetsplatser finns massor av nära parkeringen.

Nu har ägaren/förvaltaren av parkeringen upptäckt att den missbrukas! 
 
FOLK PARKERAR PÅ PARKERINGEN!!!
 
Herre gud tänker ägaren, detta måste beivras! Skyltar monteras: Max 4 timmar parkering. Sedan kommer lapplisa/lapppelle och lappar bilarna med några dryga hundringar varje dag, så fort någon missat att flytta bilen sin inom de fyra korta timmarna.
 
Så syftet med parkeringen är klar: att tjäna pengar. Och vad är effekten? De som tar bilen och parkerar där måste chansa. Det finns inget sätt att köpa parkeringstillstånd, utan det är 4 timmar gratis, sedan böter.
 
Alla sku ut var 4:e timme för att flytta bilen till en av de lediga platser som finns. Om någon jobbar 8 timmar + lunch så måste man faktiskt flytta bilen med kallstart 2 gånger varje dag. Miljön är den som förlorar på att det inte är OK att stå 9 timmar på parkeringen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0