Förbättra trafiklösningen vid Willys

I dt.se kan man idag läsa om ett förslag att förbättra trafiksituationen för de utan bil. Inlägget finns här.
 
Ett bra förslag! Situationen är inte bra, det är blandat en stor mixsallad. Det finns inga övergångsställen in till det hus som är där.

Vaccinerad

Jag tog den där sprutan mot svininfluensan. Påverkad av media, familj och hysterien kring ett land jag skulle besöka gjorde att jag ytterst motvilligt gick o tog en spruta. Sällan varit med om en mer motbjudande handling. Oj vad jag har ångrat mig sen! Jag har liksom ingen suveränitet kvar i mig efter detta. SvD granskar nu, bra.

Till nästa gång: snälla media, ha färdigt manuskript för paniksituationer! ÖVA ni också! Ställ viktiga frågor DÅ, inte nu fler år senare då vi redan vet facit.

Tänk om Jörgen o Marit gifte sig

Tänk om Jörgen Brink och Marit Björgen gifter sig och han tar hennes namn: Jörgen Björgen,


Klimatångest

Min gamla dator vågar jag inte slänga: hur kan jag veta att den inte hamnar i Ghana där småbarn slår sönder den, eldar på den, för att utvinna de metaller som de kan sälja tillbaka till industrin, till priset av deras hälsa?

Vad gör man med alla gamla jeans som nöts sönder i grenen på grund av allt för tunt tyg men som i övrigt är helt ok?

Jag har nog fått klimatångest.

Spring hem

Läste i NSD en tänkvärd kommentar till texten Spring hem som handlar om att man alltid återvänder hem, lite som Euskefeurat också sjunger så välformulerat mitt i prick i min favoritlåt Det är hit man kommer när man kommer hem.
 
Signaturen "Vi älskar ihjäl våra byar" skriver:

Ni kommer "hem" till påsk, jul eller kanske en vecka under sommarn och ni förundras över att byn sakta dör ut. Lika förundrade är ni över att det växer sly på gården och att grannhusets fönster gapar tomma. Av sentimentala skäl vill ni inte sälja eller hyra ut "hemmet" även om det står spekulanter i kö för att köpa det. Och det är tack vare eller grund av er som våra byar dör ut. Ni är så välkomna hem, men snälla sälj era hus till oss barnfamiljer som vill bo och utveckla byn, hyr en stuga i hembyn på semestern av det lokala turistföretaget och bidra till den lokala ekonomin, eller helst av allt flytta HEM <3

Har inte tänkt denna tanke själv förr, men just det, sälj!


Startar en blogg

Var ska man annars skriva ner sina tankar som kan ge någon annan en ny tanke? Och det är väl på nätet man påverkar mest då politiken spårat ur?
 
Vi får väl se men helst vill jag ju rädda världen men jag är klok nog (?) att inse att det kommer jag förmodligen inte klara ensam... Nu kör vi!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0